BANGKOK KITCHEN

BANGKOK KITCHEN Authentiek Thais

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1206 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bangkok Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

7 aug 2022 om 21:44 Eten was erg lekker! Wij hadden het voordeelmenu met kip. Hier hebben we met 4 pers van kunnen eten en er was eten over. Kip was super zacht en het eten goed gekruid. Heerlijk! Wij bestellen hier nog een keer.
5 aug 2022 om 18:42 lekker
30 jul 2022 om 21:05 Weer heerlijk gegeten. Menu 5 met extra satestokjes was genoeg voor 4 personen. Bezorger was ietwat laat (17:45) in plaats van de gevraagde 17:30.
4 jul 2022 om 9:28 Afgelopen zaterdag besteld, de smaak was goed. Behoorlijk pittig maar dat was oké. Hier besteld omdat het andere Thaise restaurant in Hoorn vol zat. De gerechten waren goed op smaak maar het leek net soep, er zat een enorme hoeveelheid water in.
3 jul 2022 om 20:50 Wij zijn zeer tevreden over jullie maaltijden .over twee weken bestellen wij weer dan zijn we weer in Zwaag ..
2 jul 2022 om 20:16 Eten was heerlijk. De Tom Kha Kai soep is een aanradertje. Andere gerecht had 1 ster qua pittigheid (kruidig). Ik ben wat gewend, maar dit was pittiger dan alleen gekruid. Maar het was wel heerlijk!
2 jul 2022 om 19:47 Was weer lekker en optijd bezorgt! Jammer van de verhoging van het minimun bestelbedrag, voor 1 pers bestellen is nu niet meer te doen
20 jun 2022 om 21:34 Erg karig! De curry was een heel klein beetje wortel en een stukje aubergine met een paar stukjes compleet lens geslagen( en dus doge ) kip. Het varkensvlees aan de taaie kant.
6 jun 2022 om 19:37 Heerlijk, voor herhaling vatbaar!
30 mei 2022 om 12:50 Heerlijk! En lekker warm. Alleen de kiploempia's. Daar zat geen smaak aan en heb alleen rauwe groente geproefd, en geen kip.
29 mei 2022 om 11:15 Heerlijk gegeten, ook de vegatarieers hadden een heerlijk gerecht.
26 mei 2022 om 21:39 We zijn beter gewend, daarbij meer dan anderhalf uur gewacht. Het eten was lauw, de kool bijna rauw, maar de rest wel lekker